Левски иска да привлече поне един вътрешен полузащитник през лятото. Ситуацията не

...
Левски иска да привлече поне един вътрешен полузащитник през лятото. Ситуацията не
Коментари Харесай

Левски иска да подсили халфовата си линия през лятото

Левски желае да притегли най-малко един вътрешен полузащитник през лятото. Ситуацията не търпи отсрочване, тъй като спортно-техническият щаб на " сините " не желае да допусне състояние, при което да работи под напън. На " Герена " има задоволително индикации, които да тормозят Станимир Стоилов и неговия екип. 

Най-напред става въпрос за Филип Кръстев, чийто наем изтича в края на сезона. Компанията, която държи правата на българския национал, може би ще търси друго предизвикателство за Кръстев. Наскоро даже човек от централата им пристигна на " Герена " да приказва с играча, с сътрудника му Николай Жейнов и с Мъри Стоилов. 

Вторият проблем е с Андриан Краев, който продължава да бъде обект на интерес от Фехервар. Тази зима унгарците сложиха на масата в началото 650 хиляди евро, по-късно усъвършенстваха офертата на 750 хиляди, след което получиха противоположната цена 1 милион и договарянията замръзнаха. През лятото обаче може да се стигне до продажба за привличането на свежи средства, с които да се чисти дългът към Национална агенция за приходите.

Третият провесен случай е с набелязания Макрецскис. Универсалният футболист на Пирин е мощно мечтан от Левски и даже има джука спогодба с хората от " Герена " да дойде от Благоевград, само че това към този момент е доста подозрително заради интерес от ЦСКА и Лудогорец.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР